Start >> Tutorials >> Tutorial Moyea FLV Downloader

Tutorial Moyea FLV Downloader

Inleiding.

Moyea FLV Downloader is een professionele en gemakkelijk te gebruiken download manager die je helpt bij het downloaden van Flash Videos (FLV) bestanden van alle video websites met een grote snelheid en grote compatibiliteit. Dit programma laat je accuraat FLV bestanden downloaden van verschillende websites met FLV bestanden, speciaal YouTube, MySpace, Google Video, Yahoo! Video, iFilm, Dailymotion, Metacafe, met de technologie van automatische URL uitfiltering en meervoudig tegelijkertijd downloaden. Je kunt meerdere FLV bestanden ineens downloaden, en je kunt het ook een voor een. Moyea FLV Downloader heeft een makkelijke interface waar mee je vrij en gemakkelijk kunt omgaan.

Naast downloaden is de FLV Downloader een goede bestandsbeheerder, met bonusfuncties van het verwerken van gedownloade FLV bestanden . Met assistentie van de gekoppelde FLV Player en de FLV to Video Converter kun je de bestanden ordenen, afspelen, basis informatie zien en de FLV bestanden converteren (omzetten).

Moyea FLV Downloader is een alles-in-een programma voor het verwerken van FLV bestanden, inclusief het downloaden, afspelen en converteren, en het biedt de een-stop-oplossing op dit gebied.

Stap-voor-stap Uitleg

Hier volgt een stap-voor-stap uitleg voor het gebruik van de Moyea FLV Downloader. Dit is het hoofdscherm van de Moyea FLV Downloader:


Afb.1: Dit is het openingsscherm van Moyea FLV Downloader.

Deze tutorial is verdeeld in de onderstaande 11 secties. Volg deze punten op en veel plezier!

Install en Uninstall
Snelle Start
Start Opname
Start Monitor
Nieuwe Download Taak Toevoegen
Pauze
Start Download
Verwijderen
Converteren
Instellingen
Download FLV bestanden Beheren

Install en Uninstall

Om de Moyea FLV Downloader te installeren, kun je direct naar http://www.flvsoft.com/download_flv/ gaan om de Moyea FLV Downloader installation wizard te downloaden.
Daarna voer je het install program uit om de Moyea FLV Downloader te installeren:

  1. sluit alle andere programmas (Aanbevolen);
  2. dubbelklik het install.exe bestand om de installatie aan te vangen;
  3. volg de instructies op het scherm.

Standaard zal de Moyea FLV Downloader in C:> Program Files> Moyea> FLV Downloader worden geinstalleerd.

Om het programma te uninstallen, volg dan een van onderstaande stappen:
Kies Start> All Programs> Moyea> FLV Downloader> Uninstall FLV Downloader, of
Kies Start> Settings> Control Panel> Add/Remove Programs, en klik dan op “Moyea FLV Downloader”, selecteer de “Add/Remove”optie, en volg de instrukties.

Snelle Start

Hieronder volgt een introduktie tot de basis functies van de opties die in de Moyea FLV Downloader Toolbar worden vermeld:

Klikken op de optie “New” zal het venster New Download Task doen verschijnen om te beginnen met het importeren naar de Moyea FLV Downloader van de URL die de FLV bestanden bevat.

Klikken op de optie “Start” zal het programma laten aanvangen met de download van de geselecteerde FLV bestanden.

Klikken op de optie “Pause” stopt het proces van het downloaden van het geselcteerde FLV bestand.

Door deze optie aan te klikken kun je de geselecteerde bestanden verwijderen uit het File veld direct onder de Toolbar, hetzij in de Downloading of in de Downloaded (reeds gedownload) sectie.

Klikken op de optie “Convert” toont je een popup van Start> Moyea FLV to Video Converter om de geselecteerde bestanden in de Downloaded sectie te verwerken.

Het klikken op de optie “Settings” laat het Advanced Settings dialoog venster opspringen, waarin je de download- en connection parameters kunt aanpassen.

Als je op deze “Hide” optie klikt zal het systeem je helpen om de Downloader in de systeem tray van het bureaublad te plaatsen.

Als je vragen of suggesties hebt m.b.t. de Moyea FLV Downloader, dan kun je deze optie kiezen voor hulp (Engels).

Deze optie aktiveert het programma om geopende browsers te monitoren op FLV videos. Als een FLV video in een browser wordt afgespeeld, zal het programma automatish de betrokken URLs opvangen en plaatsen in de lijst van Downloading, en het download process besluiten volgens de parameters die in Recording Settings... kunnen worden ingesteld, vlak onder de Start Recording optie.

Het programma ondersteunt de volgende webbrowsers: IE, Maxthon, Firefox, Netscape. Als het begint zal het programma vragen of je de browsers wilt monitoren of niet.

Als je deze Start/Stop Recording omschakelbare optie aanklikt zal het je helpen bij het activeren of deactiveren. De optie zal je helpen bij het opstarten of stoppen bij het monitoren van de browsers.

Recording Settings… Deze instelling staat direct beneden de Start Recording optie. Door erop aan te klikken verschijnt er een popup dialoog die je helpt bij het instellen van de parameters voor het monitoren.

Dit is de optie om browsers te monitoren. Als je de FLV Downloader hebt gestart zal het programma beginnen met het monitoren van de geopende browser op FLV bestanden. Als een FLV bestand wordt gedetecteerd zal deze optie vlakbij je muiscursor verschijnen als je je muis over het FLV bestand beweegt.

Browse FLV to Video Converter, Als je op deze link klikt zal de webpagina van Moyea FLV to Video Converter verschijnen in www.flash-video-mx.com.

Deze optie helpt je het popup venster van “Grab Video” te doen verschijnen.

 

Start Opname

Als je de Moyea FLV Downloader start zal de dialoog “Would you like to start recording now?” popup verschijnen om je te vragen of je direct wilt beginnen met opnemen:


Afb.2: Het "Start Recording" dialoog venster.

Als je “Yes” klikt, zal de omschakelaar veranderen in , en begin je de monitor functie van de Downloader, en zal het programma de geopende browsers monitoren naar FLV bestanden. Als de geopende browsers FLV bestanden bevatten, zal het programma deze direct beginnen te downloaden.
Je kunt ook de opname functie activeren door op de link Recording Settings… aan te klikken, welke zich direct onder de optie bevindt. Als je deze link aanklikt zie je:


Afb.3: Het "Advanced Settings" dialoog venster.

En in dit venster kun je de parameters instellen om op te nemen en de functie te starten. Door dit te doen zal het programma automatisch de URL van de gedetecteerde FLV bestanden uitfilteren en deze volgens de instellingen downloaden, inclusief de standaard bestandsnaam, standaard bestandspad enz. Door op OK te klikken zal het programman direct beginnen nieuwe FLV bestanden te monitoren.
Als een nieuw venster met FLV bestanden wordt geopend zal het programma de URL uitfilteren en het New Task venster openen om je te vragen in te grijpen:


Afb.4: Het "New Task" dialoog venster.

Als je de nieuw geopende FLV bestanden wilt downloaden kun je doorgaan met het toevoegen van de URL aan het programma, na het aan het programma toevoegen van de URL zal het download proces standaard direct beginnen.
Als het nieuw te openen FLV bestand niet gewenst wordt dan kun je het gewoon stoppen en sluiten.

Voor FLV bestanden van YouTube zal dit programma de originele titel van de bestanden kunnen uitfilteren en de titels zullen dan in de gedownloade FLV bestanden worden behouden.
Voor FLV bestanden van andere websites dan YouTube, zoals DailyMotion, Google Video, Yahoo! Video, iFilm enz. ondersteunt het programman niet het uitfilteren van de originele bestandsnamen, en zul je de FLV bestanden handmatig moeten aanpassen in het File Name veld.

 

 

 
Een zuster-site van